Λίγα λόγια από τον Dr. Σταύρο Μωυσιάδη

tip-image
Καλώς ορίσατε στην στο online shop της Prytan Medicals

Ξεκίνησα τη καριέρα μου πριν από 34 χρόνια στη Γερμανία και είμαι μέλος της Γερμανικής ακαδημίας πρόληψης και αντιγήρανσης.

Παράλληλα με την κύρια ενασχόληση μου στον τομέα τις χειρουργικής οδοντιατρικής, δραστηριοποιούμαι στον χώρο των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής και προϊόντα αισθητικής καθώς είμαι ένθερμος οπαδός της καλής υγείας και ευεξίας.

Με έμφαση στη λεπτομέρεια αναζητώ νέα προϊόντα χωρίς συντηρητικά, χωρίς βλαπτικές ουσίες για τον οργανισμό. Βασικές αρχές της Prytan medicals η σταθερή ποιότητα, τα φυσικά συστατικά και ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος των εργοστασίων.

Μέσα στο site θα βρείτε προϊόντα υψηλής ποιότητας καθώς και υποστήριξη από την εξειδικευμένη ομάδα μου. Επιπλέον μπορείτε να βρείτε επιστημονικά άρθρα και συμβουλές για την ορθή χρήση των προϊόντων της Prytan medicals.

Βιογραφικό σημείωμα Dr. Σταύρου Μωυσιάδη

Γεννημένος στη Κοζάνη το 1959 και μετά την αποφοίτηση του από το λύκειο ξεκίνησε τις σπουδές του στο University College of Cologne και στην συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στην οδοντιατρική στο University of Tuebingen στη Γερμανία.

Από το 1987 έως τα τέλη της δεκαετίας του 90′ κατείχε το προσωπικό του Οδοντιατρείο στην περιοχή του Μονάχου στη Γερμανία. Από το 1999 έως και σήμερα ο Dr. Σταύρος Μωησιάδης μαζί με την ομάδα του διατηρεί το οδοντιατρείο του κέντρο στο Χαλάνδρι Αττικής.

Παράλληλα με την οδοντιατρική και τις σπουδές του έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και έχει παραστεί σε παγκόσμια συνέδρια με θέματα διατροφής και αισθητικής προσώπου και σώματος.

Επιπλέον βιογραφικά στοιχεία

  • Μέλος της Γερμανικής ακαδημίας πρόληψης και αντιγήρανσης
  • Ενεργό μέλος και Διπλωματούχος του Διεθνούς Συνεδρίου Εμφυτευματολογίας ICOI (USA)
  • Ενεργό μέλος της Γερμανικής Επιστημονικής Εταιρείας Εμφυτευματολογίας DGOI
  • Ενεργό μέλος και συνιδρυτής του ελληνικού τμήματος της ICOI